سومین یادواره شهدای دانشجوی رودان در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

سومین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان رودان به مناسبت 16 آذر با حضور فرماندار، امام جمعه شهرستان رودان و جمعی از مسئولان در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان و به همت معاونت دانشجویی فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام سیدمهدی تاج‌زاد امام جمعه رودان در این مراسم با تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) اظهار کرد: امام عسکری (ع)دوران سختی را در زندان ها به سر برد و رنج های زیادی را کشید و باید دانشجویان شناخت کامل را از این بزرگوار داشته باشند.

وی با اشاره به روز دانشجو افزود: روز ۱۶ آذر روزی نیست که دانشجویان در یک جا جمع شوند و فقط جشن بگیرند بلکه در این روز باید بصیرت خودشان را بالا ببرند و بدانند که دانشجو چه وظیفه ای دارد.

امام جمعه رودان تصریح کرد: روز ۱۶آذر روز پیام سیاسی است، روز مقاومت و مبارزه با دشمن و استکبار جهانی است و روز ایثار و از خودگذشتگی است و این روز این پیام را می رساند که دانشجو بیدار باش و خودت را مقابل توطئه های دشمن آماده کن.

تاج‌زاد با توجه به بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: دانشجو باید درس بخواند، متدین و اخلاق مدار و انقلابی باشد و این یادواره‌هایی که عزیزان دانشجو برگزار می کنند یعنی اینکه به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی اعتقاد دارند.

در پایان این مراسم از خانواده شهیدان دانشجو شهید لطفی زاده و شهید حیدری تجلیل شد

تاریخ انتشار: 1395/09/21