برگزاري اردوي توان افزايي كوهنوردي داتشجويي در واحد رودان

معاون آموزشي دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان خبر داد:

برگزاري اردوي توان افزايي كوهنوردي داتشجويي در واحد رودان

به منظور بالا بردن توان افزایی اعضاي دانشجويي خود یک اردوی توان افزایی دركوه اسپري اين شهرستان به اجرا در آورد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاري آنا: معاون آموزشي، دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان گفت: هدف از برگزاری این اردو حفظ و افزایش آمادگی و مهارت اعضاي كانون دانشجويي هلال احمر اين واحد دانشگاهي در مقابله با سوانح و شرایط حساس است.

صالحي بالاشهري با تاكيد بر برگزاري هاي چنين اردوي هايي كه باعث افزايش  سلامت و آمادگي جسماني دانشجويان مي شودعنوان كرد: شاد بودن تعارضی با فعالیت کردن ندارد و انرژی و شادمانی این قوت را به انسان می دهد تا در ارائه خدمت به خوبی وارد عرصه شده و با ایثار و ازخود گذشتگی به هم نوعان خویش کمک کند.

وي در ادامه افزود: در این دوره ، دانشجويان علاو ه بر توان افزايي ، اصول نقشه خوانی و جهت یابی و زندگی در شرایط سخت را فرا گرفتند و اجرای مسابقات ورزشی، کوهنوردی و مراسم فرهنگی از دیگر برنامه های این اردوی یک روزه بود.

تاریخ انتشار: 1395/06/21