برگزاري جلسه تبليغات پذيرش دانشجو با مديران گروه

رئیس دنشگاه آزاد اسلامی واحد رودان:

تبلیغات دانشگاه در پذیرش دانشجو باید هدفمند و موثر باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان با بیان اینکه تبلیغات دانشگاه در پذیرش دانشجو باید هدفمند و موثر باشد، گفت: در تبلیغات شأن و اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی رعایت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسن داوری در جلسه‌ای که با حضور مدیران گروه واحد رودان درباره نحوه و شیوه‌های تبلیغات پذیرش دانشجو برگزار شد، با توجه به اینکه تبلیغات و روابط عمومی نقش مهم و کلیدی در معرفی دستاوردها و امکانات دانشگاه به عموم مردم را دارد، گفت: «تبلیغات موثر در راستای معرفی پتانسل‌های دانشگاه باعث جذب حداکثری داوطلبان به دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد چراکه بعضا مشاهد می‌شود، بخشی از عموم مردم از پتانسیل و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی و نقش آن در پیشرفت علمی جامعه مطلع نیستند.

وی با تاکید بر رعایت شأن دانشگاه و حفظ اعتبار علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی در شکل و محتوای تبلیغات عنوان کرد: «تبلیغات باید به گونه‌ای باشد که داوطلبان از امکانات و تسهیلات و دستاوردهای مفید علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور آگاه شوند.

رئیس دنشگاه آزاد اسلامی واحد رودان خواستار برنامه‌ریزی در راستای آشنا کردن داوطلبان با رشته‌های دانشگاهی شد و گفت: «روابط عمومی دانشگاه با همکاری قسمت‌های مختلف به‌ویژه آموزش واحد درباره هدایت تحصیلی داوطلبان طبق بخشنامه سازمان مرکزی برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های‌های لازم را انجام دهد.

در پایان جلسه هریک از مدیران گروه این واحد دانشگاهی به پیشنهادهایی درباره تبلیغات موثر و هدفمند در راستای جذب دانشجو پرداختند.

تاریخ انتشار: 1395/05/31