برگزاري نشست با موضوع فضايل و سيره اخلاقي امام رضا(ع)/ تقدير از كاركنان فعال درامر نماز

به مناسبت سالروز ولادت هشتمين اختر تابناك امامت و ولايت امام رضا(ع)، دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان نشستي با موضوع فضايل وسيره اخلاقي امام ضا(ع) با حضور اعضاي هيأت رئيسه و كاركنان واحد در محل نمازخانه دانشگاه برگزار كرد.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاري آنا: رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان درحاشيه ي اين مراسم گفت: بزرگداشت سالروز ولادت امام رضا(ع) فرصت مغتنمی است تا با مروری بر سیره نظری و عملی آن حضرت و برجسته‌ساختن رویه‌های اخلاقی و سیاسی ایشان جامعه تشنه امروز را از سرچشمه معارف عمیق آن حضرت سیرآب کرد.

وي ادامه داد: بی‌تردید با نگاهی به سیره نظری و عملی امام رضا(ع) و الگوپذیری از شخصیت چندبعدی و متعالی آن امام همام می‌توان بر بسیاری از مشکلات جامعه امروز فائق آمد. در چنین صورتی برگزاری برنامه‌های تعظیم و تکریم آن حضرت سودمند است و به پوسته و ظاهر اکتفا نشده است.

در این مراسم حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسن زاده استاد حوزه علميه  در خصوص صفات و ویژگی‌های امام رضا (ع) سخنانی ایراد نمود و به نقل فضایل و کرامات امام رضا (ع) به روایتی از آن امام رئوف پرداخت.

در پايان اين مراسم از سه تن از كاركنان فعال در امر نماز (حمزه كابلي و ابراهيم آدينه پور و حامد دادي نسب) و همچنين عبدالرضا پوردادخدايي (به دليل داشتن نام رضا) تقدير و تشكر شد.

تاریخ انتشار: 1395/05/26