مدارس سما در ۴ شهر هرمزگان راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از افزایش مدارس سما در این استان خبر داد و گفت: سما در شهرستان‌های پارسیان، میناب، رودان و جزیره کیش راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، مهدی باقری ظهر امروز در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با حضور رؤسای واحدها و مراکز آموزشی این استان به میزبانی واحد رودان برگزار شد از دانشگاه به‌عنوان پرچمدار گام دوم انقلاب یاد و اظهار کرد: دانشگاه باید با مدیریت راهبردی، برنامه‌ریزی صحیح و اصولی بتواند با توانمندسازی جوانان و میدان‌دادن آنان در عرصه‌های مختلف نقش مهمی در تحقق منویات رهبری داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان اینکه علم و دانش مؤلفه اصلی برای رسیدن به قدرت و عزت است، اظهار کرد: اصلاح زیرساخت‌ها، تلاش برای پیشرفت علم و فناوری و استفاده صحیح از امکانات و ظرفیت‌‌های موجود ازجمله اقدامات مهم در رسیدن به توسعه پایدار در کشور است.

تاریخ انتشار: 1397/12/20