تجليل از دانشجوي ارشد و جانباز دفاع مقدس واحد رودان

به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت:

تجليل از دانشجوي ارشد  و جانباز دفاع مقدس واحد رودان

به مناسبت هفته دفاع مقدس رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان به همراه جمعي از اعضاي هيات رئيسه از جانياز دفاع مقدس و دانشجوي كارشناسي ارشد تربيت بدني اين واحد دانشگاهي تجليل كردند.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاري آنا:رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس گفت: جانبازان چراغ تابناک ایران اسلامی هستند و نزد خدای بزرگ از جایگاهی خاص برخوردارند و مردم ما به این قهرمانان واقعی دوران نبرد می‌بالند و افتخار خواهند کرد، چراکه با اهدای اعضای بدن خود در اه خدا، زندگی را به ما اهدا کردند.

دكتر حسن داوري با بيان اينكه امروز جانبازان سند افتخار ملت بزرگ ایران هستند اظهار داشت: انتقال این آموزه‌های ایثار و از خودگذشتگی که یک ضرورت در جامعه اسلامی به‌شمار می‌رود وظیفه مسؤولان و خدمتگزاران نظام اسلامی است.

در پايان اين مراسم دكتر حسن داوري به همراه جمعي ازاعضاي هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان از دانشجو ابراهيم داوري جانباز دفاع مقدس و همچنين مدال آور رشته وزنه برداري پيشكسوتان جهان و المپيك تجليل كرد.

تاریخ انتشار: 1396/07/04