برگزاری نشت فرهنگی با موضوع سبک زندگی و استحکام خانواده ازدیدگاه امام خمینی(ره) در واحد رودان

در آستانه سالگردارتحال امام(ره):

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان به مناسبت سالگرد ارتحال امام (ره) نشت فرهنگی با موضوع سبک زندگی و استحکام خانواده از دیدگاه امام خمینی(ره) با حضور هیات رئیسه وکارکنان در محل نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاری آنا: حجت الاسلام محسن زاده معاون آموزشی حوزه علمیه شهرستان رودان ضمن گراميداشت ياد وخاطره حضرت امام خميني (ره ) و شهيدان والامقام قيام 15 خرداد اظهار داشت هرساله سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (ره) فرصت دوباره اي به ما مي دهد تا سيره زندگاني ايشان و درس هايي كه از زندگي و مبارزات حضرت امام (ره) برگرفته ايم را مرور كنيم .

در ادامه حجت الاسلام محسن زاده با اشاره به سبک و شیوه زندگی امام خمینی (ره) ، به خصوصیات اخلاقی امام(ره) پرداخت و در ادامه نقش مادران را در تربیت صحیح فرزندان مهم ارزیابی نمود و خاطر نشان کرد: عبادت تنها نماز شب خواندن نیست ، بلکه تربیت و بزرگ کردن یک فرزند سالم و صالح هم عبادت است.

وی در این نشست به راهکارهاي حفظ و گسترش فضائل اخلاقی در خانواده و تبیین ویژگی هاي خانواده اسلامی با بهره گیري از سخنان و فرمایشات امام خمینی (ره) پرداخت.

محسن زاده در پایان به بررسی موضوعاتی چون آموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی، ازدواج آسان، عفاف وحجاب،  تربيت صحیح  فرزندان، نحوه تعامل با کودکان و نوجوانان و چگونگی مواجهه با مشکلات در خانواده اشاره کرد.

تاریخ انتشار: 1396/03/13