جشن عيد مبعث در واحد رودان

به مناسبت عيد مبعث معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد رودان با حضور اعضاي هيات رئيسه و كاركنان دانشگاه مراسمي را در نمازخانه اين واحد دانشگاهي برگزار كرد.

به گزارش از خبرنگار خبرگزاري آنا: در اين مراسم محسن زاده معاون آموزشي حوزه علميه حضرت ولي عصر(عج) شهرستان رودان ضمن تبريك عيد مبعث اظهار داشت یکی از بزرگترین اعیاد ما مسلمانان همین عید مبعث است و جشن مبعث پیامبر عظیم شان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) با هدف اشاعه فرهنگ ناب محمدی برپا شد

وي در ادامه افزود: بکارگیری از سیره پیامبرمکرم اسلام در زندگی هر فردی ، ضامن رفع همه مشکلات آن فرد است.

محسن زاده با اشاره به اینکه قرآن کریم معجزه جاویدان وماندگار پیامبر مکرم اسلام(ص) است، اظهار داشت: پیامبر اسلام (ص) با آیات نورانی قرآن کریم ازجانب خداوند برای نجات بشریت ظهور کرد و جامعه بشری را که در ظلم وستم به سر می برد به اوج عزت و پایداری رساند.

تاریخ انتشار: 1396/02/04